Popunjeni kapaciteti u kući „Tri hrasta“

Kuća „Tri hrasta“ od juna ove godine puna je gostiju i skoro su popunjeni smeštajni kapaciteti do kraja leta, a traži se i krevet više. Ovo seosko domaćinstvo nalazi se na udaljenosti 6 km od Gornjeg Milanovca i raspolaže sa 29 ležaja u tri zasebne kuće.

Gordana Milošević je vlasnik domaćinstva i član je Udruženja „Turizam u selima Srbije“. Kuća „Tri hrasta“ poseduje bazen za kupanje, dobru hranu, smeštaj i ljubaznost koju gosti najviše traže, pa nije ni čudo da ima goste tokom cele godine.

Trenutno najviše gostiju ima iz Beograda, tu je i privatna umetnička škola i engleskog jezika uzrasta dece do 10 godina iz Beograda. Mališani razdragani i veseli rado se kupaju u bazenu sa svojim učiteljima, a predveće idu u šetnju po proplancima i livadama.

Tu su i gosti iz Engleske, Švedske i Italije koji uživaju i odmaraju u seoskoj idili ovog kraja. Najčešći gosti su porodice sa decom i bez dece. Interesantna je pojava da gosti ovde ostaju najčešće 5-10 dana, što je više od proseka boravka u seoskim domaćinstvima Srbije.

Kontakt: mob. tel: 061/24 99 536