Boško Mijailović, Gojna Gora

Domaćinstvo Boška Mijailovića I kategorije nalazi se na nadmorskoj visini 600 metara i raspolaže zasebnom kućom namenski građenom za izdavanje gostima, koja se nalazi u selu Gojna Gora. Raspolaže sa 6 dvokrevetnih soba svaka sa kupatilom, zjedničkim dnevnim boravkom, trepezarijom, TV salom i bibliotekom.

U dvorištu punom zelenila i cveća nalazi se bazen za kupanje. Selo se nalazi u blizini rečice Kamenica, gde se može za vreme letnjih dana kupati i pecati a voda je bistra i čista da bez opasnosti po zdravlje može i da se pije.

Kuća se izdaje tokom cele godine sa mogućnošću korišćenja punog pansiona i samostalnog spremanja hrane. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta. Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istoriskih spomenika, posmatranju ptica, kupanju u reci, branju lekovitog bilja, šumskih plodova, lovu, ribolovu i vožnji biciklom.

Takođe, domaćini nude obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja. Gost koji dođe u ovo domaćinstvo oseća će se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i stranih gostiju. Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.

Telefon: 032/846 266
Mobilni: 063/616 374

 
 


 Mapa: