Stojka Obradović, Koštunići

Klasično seosko domaćinstvo Stojke Obradović nalazi se u selu Koštunićima na južnoj padini planine Suvobor, koje spada u najlepše krajeve Srbije. Poseduje dve zasebne kuće za izdavanje gostima koje raspolažu sa četiri dvokrevetne sobe sa ukupno osam ležaja.

Dvorište je lepo sređeno puno cveća i zelenila. Kuće se izdaju van grejne sezone sa mogućnošću korišćenja punog pansiona i samostalnog spremanja hrane. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta. Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istoriskih spomenika, posmatranju ptica, kupanju u reci, branju lekovitog bilja i šumskih plodova, lovu, ribolovu i vožnji biciklom.

Takođe, domaćini nude i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.Nad Koštunićima se nalazi Ravna Gora, mesto novijih istotijski zbivanja, sačuvano u iskonskoj lepoti, van urbanizacije.

Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i stranih gostiju. Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.

Telefon: 032/844 073
Mobilni: 064/214 63 20

 
 


 Mapa: