Etno kuća “Zavičaj”, Trudelj

Etno kuća “Zavičaj” Ljiljane Mišić nalazi se na 100 kilometara od Beograda u selu Trudelj. Raspolaže sa 11 ležajeva i to 4 ležaja I kategorije u zasebnoj novoj kući , 6 ležaja u kuću II katekorije i 1 ležaj u vajatu na nadmorskoj visini 500m na obroncima planine Rudnik.

Dvorište je veliko, sa puno sadržaja od bazena, sportskog terena, vidikovca, letnjikovca do ljuljški i puno sadržaja za decu. Idealno je mesto gde se može daleko od gradske gužve , buke i brzog tempa života da uživa u tišini i miru, jer se domaćinstvo nalazi u okruženju šuma i proplanaka, brda, ispresecani rečnim dolinama i cvetnim livadama.

Ambijent domaćinstva i netaknute prirode koja ga okružuje, kao bogom data da čovek na kratko ostane sam sa sobom i da poželi da se često vraća takvim trenucima. Ovde svaki gost može da uživa u njemu u sva četiri godišnja doba i da se oseća kao kod kuće. Domaćica nudi gostima pun pansion tokom cele godine a pruža i mogućnost samostalnog spremanja hrane. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta.Ovde možete pripremati zimnicu i kupiti ratarske i stočarske proizvode.

Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, šetnja po livadama i šumama, obilazak kulturno- istoriskih spomenika, branju lekovitog bilja i šumskih plodova, lovu, ribolovu i vožnji biciklom. Takođe, vredna domaćica nudi gostima obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Telefon: 011/254 73 71
Mobilni: 063/216 676
E-mail: sweet_collina@yahoo.com
Web: www.etnokuca.com

 


 Mapa: