Vila „Melodija“, Grabovica

Vila „Melodija“ Ivana Ivanovića nalazi se na udaljenosti 6 km od Gornjeg Milanovca u mestu Grabovica na nadmorskoj visini 650 m. Raspolaže sa sedam ležaja, i to dve dvokrevetne i jedna trokrevetna soba, kuhinjom sa trpezarijom i salom za ručavanje.

Domaćini su veseli i znaju da dočekaju i ugoste goste. Spremaju tradicionalna srpska jela koji ma je teško odoleti. Domaćica izrađuje suvenire oslikavanjem slika na staklu, pletenjem, vezom i rado izlazi u susret gostima koji dođu, ako žele da im pokaže kako se to radi.

Kuća se izdaje tokom cele godine sa mogućnošću spremanja hrane i korišćenja punog pansiona. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta. Domaćinstvo se nalazi u podnožju planine Rudnik i gružanskoj dolini gde je pravo bogastvo očuvanosti i atraktivnosti prirodnih resursa, koja izazivaju sve veći interes gostiju za doživljajima u selu. Nalazi se u blizini manastira Vraćevšnice i Vujna. Ljubazni domaćini nude gostima obilazak prelepe okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Do sada su ugostili veliki broj domaći i inostranih gostiju. Gosti koji jedanput dođu, ponovo se vraćaju i dovode svoje prijatelje i rodbinu. Zato svi oni koji žele da provedu vreme u miru i tišini, da uživaju u lepotama i raznovrsnostima prirode – pašnjaci, šumarci, cvetne livade, izvori, rečice, životinjski svet – doživeće ugodan odmor.

Telefon: 032/716 468
Mobilni: 063/18 22 684
E-mail: vila_melodija@yahoo.com
Web: www.vilamelodija.com

 


 Mapa: