„Ljubodrag Janković, Belo Polje

Domaćinstvo Ljubodraga Janković iz Belog Polja poseduje 13 ležaja u dve kuće II i III kategorije. Prva kuća raspolaže sa dve dvokrevetne i jednom jednokrevetnom sobom, dok druga sa dve dvokrevetne i jednom četvorokrevetnom sobom. Obe kuće raspolažu sa dnevnim boravak, trepezarijom i kuhinjom.

Po svemu klasično seosko domaćinstvo sa lepo uređenim dvorištem i ljubaznim domaćinima. Izdaje se van grejne sezone sa mogućnošću korišćenja punog pansiona i samostalnog spremanja hrane. Domaćini se bave poljoprivredom i stočarstvom i voćarstvom, pa tako da poseduju sopstvene proizvode od kojih vredna domaćica sprema srpska jela kojima je teško odeleti. Ovde možete pripremati zimnicu i kupiti ratarske, stočarske proizvode.

Ono u čemu ćete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, šetnja po livadama i šumama, obilazak kulturno-istoriskih spomenika, branje lekovitog bilja i šumskih plodova, lovom i ribolovom i vožnjom biciklom i motorom. Nalazi se u blizini manastira Vraćevšnice i Vujna. Takođe, domaćin nudi i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i strani gostiju.Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.

Telefon: 032/735 464
Mobilni: 064/91 89 443

 
 


 Mapa: