„Dom otvorenog srca“, Donja Crnuća

„Dom otvorenog srca“, vlasnika Gorana Grcića nalazi se na putu Gornji Milanovac-Kragujevac u selu Donja Crnuća. Sam naziv domaćinstva govori mnogo o tome koliko je ovo domaćinstvo idealno mesto gde se može daleko od gradske gužve, buke i brzog tempa života uživati u tišini, miru u sva četiri godišnja doba.

Na ulazu u dvorište nalazi se drvena kapija sa nastrešnicom i natpisom. Kad uđete, pred vama je prelepo prostrano dvorište, sa leve strane bukova šuma, potok i mostić od drveta na kom se može sedeti u debeloj ladovini. U dvorištu se nalaze dve zasebne kuće I kategorije sa po dva ležaja.

Sve je urađeno do savršenstva, da ne može da se zamisli da tako nešto postoji kod nas. Poseduje dva konja za jahanje i nudi vam se prilika da se okušate u sedlu. Ako želite, mogu da se upregnu konji i da se provozate fijakerom kao u neka stara dobra vremena do obližnjeg manastira Vraćevšnica i konaka kneza Miloša Obrenovića.

Takođe, ovo selo se nalazi u podnožju planine Rudnik i gružanskoj dolini, gde je pravo bogastvo očuvanost i atraktivnost prirodnih resursa. Tu su i brojne mogućnosti za šetnju, sport, rekreaciju, lov i ribolov, planinarenje, branje šumskih plodova, lekovitog bilja i druge rekreativne-zabavne aktivnosti u prirodi. Ovo je samo mali deo turističke ponude domaćinstva. Za sva bliža obaveštenja možete se dogovoriti sa vlasnikom domaćinstva.

Mobilni: 063/22 92 96
Web: www.domotvorenogsrca.com

 


 Mapa: