Veselin Čolović, Bogdanica

Seosko poljoprivredno domaćinstvo Veselina Čolovića nalazi se u selu Bogdanica, udaljeno 15 km od Divčibara. Poseduje zasebnu kuću za izdavanje koja raspolaže sa dve dvokrevetne sobe, dnevnu sobu sa trepezarijom, kuhinjom i kupatilom.

Domaćini se bave stočarstvom, vočarstvom, predradom voća, povrća i čajeva. Ljubazni su i druželjubivi. Nude pun pansion a i mogučnost samostalnog spremanja hrane. Mesto gde se kuća nalazi dobar je vidikovac, a reka Kamenica na kojoj se može kupati i pecati nalazi se 300 metara od domaćinstva.

Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, obilasku kulturno-istoriskih spomenika, posmatranju ptica, kupanju u reci, branju lekovitog bilja i šumskih plodova, lovu, ribolovu i vožnji biciklom. Takođe, domaćini nude obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i strani gostiju. Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.

Telefon: 032/846 012
Mobilni: 063/642 475

 


 Mapa: