Žižović Radoslav, Leušići

Domaćinstvo Žižović Radoslava nalazi se tridesetak kilometara udaljenosti od Gornjeg Milanovca. Na udaljenosti 3 km. nalazi se reka Čemernica i restoran „Plaža“ koji poseduje bazen za kupanje.

Po svemu, ovo je tradicionalno seosko domaćinstavo sa prelepim velikim dvorištem punog raznolikog cveća i velikim parking prostorom. Dve zasebne kuće izdaju se gostima koje poseduju 9 ležaja i svaka kuća ima kupatilo. Jedna kuća opremljena je kao apartman sa dva odvojena ležaja, garniturom za sedenje i televizorom a sve je uređeno sa dosta ukusa. Druga kuća u prizemlju ima dve dvokrevetne sobe a u potkrovlju jednu jednokrevetnu i jednu dvokrevetnu sobu.

Domaćin nudi prenoćište i pun pansion a i mogućnost samostalnog spremanja hrane tokom cele godine. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta. Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istoriskih spomenika, posmatranju ptica, branju lekovitog bilja, šumskih plodova, lovu i vožnji biciklom.

Takođe, domaćin nudi i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja. Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i stranih gostiju.

Telefon: 032/844 321
Mobilni: 064/144 00 97 Mapa: