Miloš Petaković, Semedraž

Domaćinstvo Miloša Petaković iz sela Semedraž poseduje u etno stilu drvenu zasebnu kuću za izdavanje gostima, koja raspolaže sa jednom dvokrevetnom i jednom trokrevetnom sobom, opremljenom kuhinjom sa trpezarijom, kupatilom sa tuš kabinom i prostranom verandom sa koje se vidi predivna okolina. Takođe, poseduje jedan apartman u zasebnoj kući sagrađen u etno stilu sa dva ležaja. Domaćini nude pun pansion gostima van grejne sezone a pružaju i mogućnost samostalnog spremanja hrane.

Domaćini se bave poljoprivredom, voćarstvom i stočarstvom, pa tako da gostima spremaju hranu od sopstvenih proizvoda. Ljubazni mladi domaćini ugostili su do sada dosta domaći i stranih gostiju i svi su bili zadovoljni i svake godine ponovo dolaze sa rodbinom i prijateljima, da se odmaraju i ponovo uživaju u čarima seoskog ambijenta.

Zato svi oni koji žele da provedu vreme u miru i tišini, da uživaju u lepotama i raznovrsnostima prirode – pašnjaci, šumarci, cvetne livade, izvori, rečice, životinjski svet – doživeće ugodan odmor, jer ovde se živi bez žurbe i nervoze, tako da se svaki gost brzo privikne na takav način života.

Takođe, nude i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće , jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima.

Telefon: 032/738 358
Mobilni: 064/19 39 024

 


 Mapa: