Vila „Breza“, Majdan

Vila „Breza“ Zorice Pantović I kategorije nalazi se 7 km od Gornjeg Milanovca. Poseduje zasebnu kuću za izdavanje gostima sa dva odvojena apartmana, koja raspolažu sa jednom jednokrevetnom i jednom trokrevetnom sobom, kuhinjom, trepezarijom i kupatilom sa tuš kabinim. Dvorište je veliko i veoma lepo sređeno sa prelepim pogledom na okolinu planine Rudnik.

Domaćini nude pun pansion, sa specijalitetima tradicionalne srpske kuhinje i mogućnost samostalnog spremanja hrane van grejne sezone. Hrana je domaća i domaćinska po izboru gosta.

Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno- istoriskih spomenika, posmatranju ptica, branju lekovitog bilja i šumskih plodova u lovu i vožnji biciklom. Takođe, domaćini nude obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja, obilazak istoriskog Rudnika, Takova, manastira Vraćevšnica i Vujan.

Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima, zbog toga i jesu ugostili veliki broj domaćih i strani gostiju. Dođite i uživajte u lepoti ovog kraja.

Telefon: 032/717-958
Mobilni: 064/348-29-97

 


 Mapa: