Milivoje Marković, Rudnik

Apartman Milivoja Markovića I kategorije nalazi se u najlepšem delu Rudnika u naselju Mali raj. Raspolaže sa 4 ležaja i to francuskim ležajem i dva dečija kreveta, zasebnim ulazom, kupatilo sa tuš kabinom, čajnom kuhinjom i malim dnevnim boravkom.

Kompletan ambijent je uređen u etno stilu sa predivnim pogledom sa terase odakle može da se vidi crkva Svetog Đorđa, oseti čist planinski vazduh sa mirisom četinara, jer je Rudnik proglašen vazdušnom banjom još 1922. godine.

Rudnik je bogat izvorima, četinarskom šumom i netaknutom prirodom, što može veoma da koristi deci, sportistima, planinarima i lovcima. Ovde se nalaze dobro uređene pešačko-planinarske staze, košarkaški, odbojkaški i tereni za mali fudbal koji omogućavaju rekreativne aktivnosti za one koji su ljubitelji aktivnog odmora. Za one koji vole duge šetnje, planina je pitoma, prekrivena bujnom šumom i sa brojnim putevima i stazama koji vode do arheoloških lokaliteta, rudničkih vrhova, vidikovaca i manastira Vraćevšnica, Nikolje i Voljevča. Markiranim pešačkim stazama lako se stiže i do vulkanske kupe Ostrvica koja predstavlja izazov i za iskusne planinare.

Ljubazni domaćini nude pun pasion tokom cele godine a pružaju gostima mogučnost samostalnog pripremanja hrane. Takođe, domaćin nudi prevoz za obilazak znamenitosti istoriskog Rudnika a u letnjem periodu do bazena u Ljigu i Gornjem Milanovcu.

Telefon: 032 741-042
Mobilni: 064/ 897 32 37

 


 Mapa: