Milena Veljić, Klatičevo

Domaćinstvo Veljić Milene I kategorije raspolaže sa dve prelepe zasebne kuće u etno stilu koje su savremeno opremljene. Prva kuća raspolaže sa dve dvokrevetne sobe, dnevnim boravkom, bilijar stolom i velikim šankom, galerijom, kuhinjom, dva kupatila od čega jedno sa džakuzi kadom i tuš kabinom.Druga kuća raspolaže sa dve dvokrevetne sobe, dnevnim boravkom, moderno opremljenom kuhinjom, kupatilom i velikom salom za ručavanje. Obe kuće su opremljene sa stilskim nameštajem. Pored kuća u dvorištu se nalazi letnja kuhinja sa kupatilom, roštiljem i furunom. Gostima je na raspolaganju veliki parking prostor i garaža.

Dvorište je prostorno i lepo uređeno sa košarkaškim terenom. Kuće raspolažu sa centralnim grejanjem i izdaju se tokom cele godine sa mogućnošću samostalnog pripremanja hrane.

Ono u čemu možete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, u šetnji po livadama i šumama, u obilasku kulturno-istoriskih spomenika, posmatranju ptica, branju lekovitog bilja, šumskih plodova, lovu i vožnji biciklom.Takođe, domaćica nudi i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Gost koji dođe u ovo domaćinstvo oseća će se kao kod kuće, jer lepota celokupnog ambijenta je kao stvorena za odmaranje i uživanje, zbog toga je i ugostila veliki broj domaćih i inostrani gostiju.

Mobilni: 063/80 29 466

 


 Mapa: