Kuća „Tri hrasta“, Klatičevo

Kuća „Tri hrasta“ Gordane Milošević nalazi se u selu Klatičevo na 6 km od Gornjeg Milanovca. Poseduje tri zasebne kuće koje raspolažu sa 29 ležaja. Prva kuća II kategorije ima 3 komforne sobe za goste, kupatilo, trpezariju, kuhinju i veliku terasu. Druga kuća I kategorije raspolaže sa dve trokrevetne sobe sa francuskim i jednim odvojenim ležajem i kupatilom sa tuš kabinom.Treća kuća ima 1/1, 1/2 i 2/3 svaka soba ima kupatilo.

Dvorište je prostrano lepo sređeno, sa puno cveća i drveća, gde se nalazi i bazen za kupanje. Lep spoj tradicije i modernog. Otkriće draž malih seoskih zgrada, ambara, mlekara, magaza. Boraveći u tradicionalnoj kući sa starinskim, prostranim doksatom osetićete duh starih vremena ili se opustiti u bazenu nadomak kuće. Pruža usluge smeštaja i ishrane tokom cele godine.

Domaćica govori engleski i italijanski jezik, a smeštaj odgovara evropskim standardima, te se preporučuje kako domaćim tako i stranim turistima.Takođe, domaćica nudi obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, domaćica je uvek spremna da maksimalno ugađa svojim gostima, zbog toga je i ugostila veliki broj domaćih i inostranih gostiju. Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.

Mobilni: 061/24 99 536
E-mail: trihrasta@gmail.com
Web: www.trihrasta.com

 
 


 Mapa: