Jelica Nešović-Jaćimović, Gojna Gora

Domaćinstvo Jelice Nešović-Jaćimović II kategorije poseduje zasebnu kuću u Gorjnoj Gori na nadmorskoj visini 800 m. Raspolaže sa 3 prelepe dvokrevetne sobe i trosedom u velikom dnevnom boravku, dva kupatila sa kadom, kuhinjom sa trepezarijom za ručavanje.

Ambijent celog prostora je izuzetno lep i prigodan je za šetnju i rekreaciju, pa tako da svaki gost može da uživa u njemu u sva četiri godišnja doba i da se oseća kao kod kuće. Domaćica nudi gostima pun pansion sa proizvodima iz sopstvenog domaćinstva tokom cele godine a pruža i mogućnost samostalnog spremanja hrane.

Vredna domaćica sprema srpska jela kojima je teško odeleti od tople lepinje sa kajmakom, domaćim kiselim mlekom do tradicionalnih srpskih jela ovog kraja. Ovde možete pripremati zimnicu i kupiti ratarske i stočarske proizvode.

Ono u čemu ćete uživati je čist vazduh, zdrava hrana, šetnja po livadama i šumama, obilazak kulturno-istoriskih spomenika, branje lekovitog bilja i šumskih plodova, lov i ribolov. Takođe, domaćini nude i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja. Gost koji dođe u ovo domaćinstvo osećaće se kao kod kuće, jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima. Gosti koji jedanput dođu u ovo domaćinstvo ponovo se vraćaju, pa čak dovode svoje rođake i prijatelje.

Telefon: 032/846-208
Mobilni: 064/30-91-505 Mapa: