„Rajski konaci“, Leušići

Na južnoj padini planine Suvobor, smestilo se selo Leušići i najlepše etno domaćinstvo Slobodana Jeftovića „Rajski konaci“, dobitnika najvećeg priznanja „Turistički cvet“ za 2010. godinu, koje dodeljuje Turistička organizacija Srbije.

Ovaj etno raj se nalazi u ambijentu cvetnih livada i voćnjaka, ušuškan i skriven, omeđen potocima i izvorima pitke vode. Na udaljenosti 3 km. nalazi se reka Čemernica i restoran „Plaža“ koji poseduje bazen za kupanje. Po svemu, ovo je tradicionalno seosko domaćinstavo sa prelepim velikim dvorištem puno raznolikog cveća i drveća a u dvorištu se nalazi nekoliko starinskih kuća, renovirani u etno stilu sa mnogo ukusa i mašte prilagođeno ovom vremenu.

Četiri zasebne kuće i vajat izdaju se gostima koji poseduju 24 ležaja i svaka kuća ima kupatilo.Jedna od kuća opremljena je kao apartman. Sobe se izdaju u toku cele godine. Domaćin nudi prenoćište a i pun pansion za više od 5 gostiju i mogućnost samostalnog spremanja hrane. Do sada su ugostili veliki broj domaći i inostranih gostiju. Takođe, nudi i obilazak okoline i upoznavanje sa bogatom istorijom ovog kraja.

Gosti koji jedanput dođu, ponovo se vraćaju i dovode svoje prijatelje i rodbinu , jer ljubazni domaćini su maksimalno spremni da ugađaju svojim gostima.

Telefon: 032/844 232
Mobilni: 063/353 215
E-mail: office@rajski-konaci.com
Web: www.rajski-konaci.com

 


 Mapa: